VIP2b
Organisatie Coaching      
                                                                                                                                  
Soms loopt men binnen de organisatie tegen bepaalde problemen of vragen aan die steeds terugkeren en waar de organisatie vanuit zichzelf niet uitkomt. De organisatie zit vast en de tot dan toe gevolgde patronen en oplossingen brengen de organisatie niet verder. Dan kan de OC, die een tijdje meekijkt in het bedrijf naar de mogelijke volgende stap, de weg wijzen naar een andere manier van kijken en handelen en helpen om een passende uitweg uit de impasse te vinden. Hij is getraind in de procedures tot het vinden van oplossingen.

De informatie op deze site mag, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VIP2b, B.J. Delchot, op geen enkele wijze worden gereproduceerd.
Deze site bevat afbeeldingen die onder copyright vallen. VIP2b aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze website.
VIP2b is op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan door gebruik van informatie welke op deze website beschikbaar is.

Wie zijn wij

Contact

Wat doen wij
==>  VOLGENDE

Home / Menu