VIP2b
Video Interactie Begeleiding


Bij de methode van Video Interactie Begeleiding (VIB) wordt van de leidinggevende of medewerker een korte video-opname gemaakt (max. tien min.) tijdens communicatie, gesprek of vergadermoment. Hierna bekijkt de begeleider met de leidinggevende en evt., deelnemersgroep de video-opname. Deze laat aan de hand van de beelden zien welke signalen worden afgegeven. Deze zijn soms zo klein dat ze zonder het stilstaande beeld van de video nauwelijks te zien zijn. Het subject kan zo ervaren hoe wordt gereageerd en geacteerd. Centraal bij VIB staat het bewust maken van de positieve en negatieve overdracht en hoe evt. anders in communicatie met personeel te handelen.

Wie zijn wij

Contact

Wat doen wij
De informatie op deze site mag, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VIP2b, B.J. Delchot, op geen enkele wijze worden gereproduceerd.
Deze site bevat afbeeldingen die onder copyright vallen. VIP2b aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze website.
VIP2b is op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan door gebruik van informatie welke op deze website beschikbaar is.
==>  VOLGENDE

Home / Menu